front

Golf

Spela Golf på Kronholmens golf bana
Det är bara 10 kilometer till Gotlands första och en av Sveriges bästa golfbanor med 27 hål. En seasid golf bana precis vid havet.Visby GK/Kronholmen
 Övriga banor på Gotland
 Slite GK         Gumbalde GK     När GK

Kitesurfing.

Gnisvärd är en av de mest kända kitespotsen på Gotland. Ett naturligt rev gör att vattnet är platt på ena sidan och med vågor på andra sidan. Ett säkert kort när vinden ligger på .Strandbacka ären perfekt utgångspunkt att bo på då du har nära till alla kite-ställen runt ön.

               
             

windsurfing

Om du är vindsurfare är det bara att välja vad som lockar mest.  Gnisvä rd erbjuder  fina vågor på sydliga till nordliga vindar,  ett långt rev gör att du kan välja att köra plattvatten eller vågor. Högsäsongen är på våren och hösten, då vindarna är som bäst samtidigt som temperaturen i vattnet är behaglig

Fågelskådning

Gotland kan ge en besökande fågelskådare upplevelser av ren vildmark i skogar och på alvar med kungsörn och trana, men också mängden av fåglar i de rikare markerna vid fågelsjöar, i ängen och på strandängar. Välkommen till en fantastisk fågelupplevelse på Gotland!

Sportfiske

Det finns många fiskemöjligheter runt den gotländska kusten. Havsöringsfiske är det vanligaste. Man vadar ut på 'pallarna' och fiskar därifrån. Inget fiske för barn och icke simkunniga eftersom pallkanten är farlig. För en van fritidsfiskare är det ro och spänning. Att i kvällningen lägga flundrenät är populärt och det finns inget bättre än att i ett blankt gryningshav dra upp fångsten av sprattlande plattfiskar.