front

Wingsurf grundkurs

Beskrivning  
Wingsurf Grundkurs Är kursen för dig som vill testa på vad Wingsurf är på riktigt och få grunden till hur man börjar att Wingfoila och kan ta sig vidare snabbt och säkert på egen hand efter kursen.
Wingsurf  även kallat Wingfoil är den nya heta Surf diciplinen som växer enormt nu runt världen. Då den har ett mycket brett användningsområde och kan utövas där det finns vatten på sjöar och hav. Med en fantastik frihetskänsla för alla.

Förhållanden vi behöver är plattvatten  inga vågor vind ifrån 4-8 m/s ca.
På vattnet har du din egen utrustning du lånar av oss under hela kursen och vi följer dig med följebåt om spoten tillåter det.  Vi använder inte foil till brädan i denna kursen om du inte har god foil erfarenhet ifrån annan surf disciplin sedan tidigare. Utrustning i kursen är  vinge och  instegs bräda med möjlighet att fästa foil plus extra fenor för snabbare inlärning. Våtdräkt flytväst.
Vi rekommenderar dig som vill börja med Wingfoila eller har köpt utrustning redan att gå denna kursen för att sedan antingen boka in privatcoaching eller fortsättningskurs för steg 2 eller träna vidare på egen hand med grunden vi har lagt under vår kurs med dig.

Förkunskaper
Inga förkunskaper krävs.

Pris
1600 kr

Detta ingår i kursen
3-4 timmar

All utrustning ingår

Efter avslutad kurs får du ett bra wing paketpris och 15% rabatt på en Manera våtdräkt!

Lilo Surf • Gnisvärdsvägen 47 • 622 65 Gotlands Tofta 

Telephone 0735000547 • lilo@strandbacka.se • www.lilosurf.com