White on Transparent

Nivå 1

Vi har alla varit nybörjare

Beskrivning
Nivå 1 kommer lära dig breda grundläggande kunskaper så som risksituationer, säkra stränder att köra på, vindens funktioner och vindfenomen, säker och praktisk riggning av utrustning samt rätt utrustning till rätta väderförhållanden. Genomgång och test av säkerhetssystem.

Även övning av start och landning av drake, hantering av draken i Power Zone samt Body Drag där du dras efter draken i vattnet utan bräda för att få en god kontroll av kite för att sedan kunna ta dina första Starter med både kite och bräda på vattnet.

Vi börjar flyga draken praktiskt i vattnet redan efter 45 minuters teori och säkerhets genomgång då vi efter många års utbildning set att bästa snabbaste inlärningen får man på vattnet inte i ett klassrum med teori och vi lägger upp kursen så du som elev lär dig att ta rätt beslut självständigt i rätt situationer och lita på din egna känsla med draken.

Förkunskaper 
Väljer du att gå steg 2 får du tillgodo rabatt för Rush kursen med 200kr

Vi kör 2 elever per instruktör
Inga förkunskaper krävs


Efter avslutad kurs
Vi hjälper dig med support tips och utrustning  till rabatterat pris efter avslutad kurs ifrån legendariska  F-ONE kites Så du kommer igång snabbt på egenhand efter kursen. Man får 2000kr rabatt på våra redan rabatterade kitepaket  efter avslutad kurs.

Pris 
2 500 kr

Detta ingår i kursen
IKO Certifikat Level 1

4-5 timmar

All utrustning ingår

Få tillgång till vår community där vi kommer dela med oss ab bl a tips, gemenskap, surfhäng och mycket mer!

Efter avslutad kurs får du ett bra kite paketpris och 15% rabatt på en Manera våtdräkt!